Контакти
  • Стайл Сервіс Майстер - ремонт перукарської техніки: машинок для стрижки, тримерів, шейверів, фенів. Заточка машинок та тримерів
  • Микита Сірик
  • +38 (098) 325-67-38
    ПН - ПТ 10:00 - 17:00
  • Написати нам
  • Жуковского 63, Первомайськ, Миколаївська область 55202
  • Графік роботи

Як передати перукарську техніку в ремонт?

ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ ТЕХНІКИ НА РЕМОНТ:

Написати майстру у будь-який зручний для вас спосіб (Viber, Telegram, Instagram - кнопка посилання на них знизу справа сайту) наступну необхідну інформацію:

1) ПІБ та телефон власника / відправника;

2) Тип техніки, марка та модель та короткий опис несправності (приклад: Машинка JRL 2020C не вмикається; або Фен Babyliss Caruso спалахнув і не працює).

3) Зворотня адреса для відправки.

4) Після відправки написати номер посилки.

.

Відправляючи техніку на ремонт, ви погоджуєтесь з умовами майстерні "Стайл Сервіс Майстер", з якими можна ознайомитись на відповідній сторінці сайту ("Умови ремонту та гарантії").

.

Витяг з умов ремонту:

П.1) Точна вартість послуг визначається Виконавцем (Майстром з ремонту) лише після проведення діагностики обладнання відповідно до прайс-листу.

Діагностика - це попереднє виконання певних робіт майстром, які дозволяють знайти несправності приладу переданого на ремонт.

В разі виконання ремонтних робіт діагностика рахується безкоштовно, але:

  • Якщо клієнт відмовився від проведення ремонту, або;
  • Якщо в разі проведення діагностики ремонт майстром вважається не рентабельним (від 50% вартості нового інструменту), або;
  • Якщо ремонт не можливий (через відсутність потрібної деталі у постачальника);

То клієнт повинен сплатити послугу діагностики, або в разі відмови від ремонту та відмови від сплати діагностики - залишити апарат задля відшкодування заборгованості у вигляді не сплаченої діагностики згідно розцінки прайсу послуг (200 грн.)

П.13) Апарати приймаються на ремонт/діагностику без аксесуарів, насадок тощо, але зарядний пристрій потрібен обов'язково для діагностики акумуляторних машинок, і підставка, якщо пристрій для заряджання не може обійтися без неї)

Детальніше про умови ремонту - сторінка сайту "Умови ремонту".

.

.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ВІДПРАВКИ ТЕХНІКИ В РЕМОНТ НОВОЮ ПОШТОЮ:

місто Первомайськ відділення #5

СІРИК МИКИТА ВІКТОРОВИЧ ФОП

тел. 098-325-67-38

При самостійному створенні відправлення:

поставити галочку "Оформити посилку на юридичну особу",

Назва - "СІРИК МИКИТА ВІКТОРОВИЧ ФОП",

ЄДРПОУ - 3431212115

Послуги пошти оплачує клієнт.

.

* * * * * *

.

В місті Первомайськ є можливість особисто передати майстру інструмент на ремонт біля відділення НП #5 (вул. Одеська, 99), або біля будівлі майстерні (вул. Жуковського, 63) за попередньою домовленістю

.

* * * * * *

.

Рекомендуємо майстерню "Заточка Сервіс" - майстерня із заточування манікюрного та перукарського інструменту в місті Києві.

+38 (097) 310-51-38

07 квітня 2024
© 2015 - 2024 Стайл Сервіс Майстер - ремонт перукарської техніки: машинок для стрижки, тримерів, шейверів, фенів. Заточка машинок та тримерів Поскаржитися на зміст
Створити бізнес сайт
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market